Foto: Kontakt Mediapartners

Compleet HSSC’61 hervat competitie met zevenklapper

25 jan, 20:45 Wedstrijdverslagen 402 keer gelezen

HEI- EN BOEICOP – "Hier hoop je op bij de hervatting van de competitie", zei HSSC'61-trainer Gerrit Molenaar na de eclatante zege van zijn ploeg op Kockengen. Heicop pakte dankzij een heuse zevenklapper de drie punten.

"En die hebben we nodig ook", besefte Molenaar. "Net als dat we onze volledige bezetting weer nodig hebben. De terugkeer van Nicky van Dam, Koen Looij en ook Kees van de Berg was vandaag belangrijk. Daar lag voor de winterstop ook het pijnpunt."

Bas Scheenhart was met drie treffers, waarvan twee voor rust, ook weer belangrijk. Na de 3-0 ruststand, de 2-0 werd gemaakt door Looij, liep HSSC'61 na rust verder uit. Nicky van Dam (2x), Lucas van Dam en opnieuw Scheenhart scoorden. "Op de zege valt niks af te dingen. We waren veel beter", vond Molenaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie