• Haaften - BZC'14.
• Haaften - BZC'14. Foto: Michel Haubrich

Gelukkig Haaften wint voor tweede week op rij

25 jan, 20:46 Wedstrijdverslagen 657 keer gelezen

HAAFTEN – Na de belangrijke zege bij Vuren pakte Haaften opnieuw drie punten. BZC'14 werd met 3-2 verslagen. "We waren vandaag wat gelukkiger", gaf trainer Bart Fransen toe. "Maar dat is op dit moment totaal van ondergeschikt belang. Alleen de punten tellen."

Voor rust kwam Haaften via Thijmen Gerringa op voorsprong, maar daarna werd het spel wat minder. "Het was slordig en BZC'14 counterde het twee keer uitstekend uit", vond Fransen. Dankzij een hakballetje van Jordy Perdon gingen beide ploegen toch met een gelijke stand aan de thee.

Na rust was Haaften de betere ploeg en scoorde Gerringa met zijn tweede de 3-2. "Maar daarna hebben zij ook nog kansen gekregen op de gelijkmaker. Gelukkig pakken wij wel de punten", zei Fransen.

• Haaften - BZC'14.
Stuur jouw foto