Logo regio-voetbal.nl
Foto: Peter Verheijen

Nieuw-Lekkerland opgelucht na winst

•   799 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

NIEUW-LEKKERLAND • Bij Nieuw-Lekkerland was er niet alleen blijdschap na de 2-0 overwinning op Almkerk, er was eveneens sprake van opluchting.

"Dat is ook niet zo gek", vond trainer Maarten van Gastelen. "Onze laatste driepunter dateerde van begin december. Het was écht zaak om weer eens te winnen, ook voor mezelf. Je kunt op je vingers natellen wat er kan gebeuren als je nog een paar keer verliest. Toch heb ik nooit getwijfeld aan mijn selectie. Er wordt goed getraind en de sfeer is prima. Resultaten kunnen dan niet uitblijven."

Solide
Sprankelend was het niet wat Nieuw-Lekkerland en Amkerk het publiek op sportpark Excelsior voorschotelden. De gasten trokken zich terug op eigen helft en de thuisclub stelde daar solide spel tegenover. Het was Damiën Müller die de score na een kwartier openbrak. In de 82e minuut zorgde Harold Vrolijk voor de allesbeslissende 2-0. Dankzij de overwinning steeg Lekkerland naar de derde plaats in zijn eerste klasse poule.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel