Logo regio-voetbal.nl

Sterk Drechtstreek dendert vrolijk door

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

"Het beste Drechtstreek dat ik onder mijn leiding heb zien spelen", noemde trainer Bart Toom het optreden van zijn manschappen bij Heukelum. "Het werd uiteindelijk slechts 0-3 waar 0-7 gemakkelijk had gekund.We voetballen al weken goed, maar dit was echt tóp!"

Toom had het tactisch prima voor elkaar door Tim Groffen zich te laten vastbijten in Heukelums spelbepaler Van Putten. "Hij liet hem geen centimeter ruimte", gniffelde de coach.

Drechtstreek kwam nog voor rust op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Ties van Aggelen en Mart Wielaart. Ook Thijs den Dunnen kreeg de gelegenheid te scoren, maar de afrondende scherpte ontbrak.

Na de pauze was het opnieuw Ties van Aggelen die doeltreffend toe sloeg: 0-3. "Als we zo blijven voetballen, hoeven we geen wedstrijd meer te verliezen", vond Toom.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel