Ameide wint in en tegen Streefkerk | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Geurt Mouthaan

Ameide wint in en tegen Streefkerk

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

STREEFKERK • Op het eigen Streveland bakte Streefkerk er niet veel van. Het fysiek sterke Ameide was heer en meester en won met 0-2.


"Hoe goed we vorige week speelden tegen SVW, zo slecht was het vandaag", zag Streefkerk-trainer Raymond Sponselee. "Ameide legde meer beleving in het spel en wij stelden er niets tegenover. We kregen drie 100% kansen, twee voor de al weken niet in vorm zijnde Andy van Vugt en eentje voor Olaf Wols. Maar als we tot de donker hadden gevoetbald, scoren zou niet lukken."

Tot tevredenheid van collega Gert-Jan Westerhout. "We legden de basis in de eerste helft, waarin we het overzicht hadden en ook de controle."

Met als resultaat twee goals van Robert Bakker in de 15e en 30e minuut. "Na rust voetbalden we iets minder, maar gelukkig stond het verdedigend heel goed. We gaan met een goed gevoel de carnavalsbreak in. Een belangrijke overwinning, want het was vandaag aan- of afhaken. We gaan een weekje lekker naar de stand kijken en dan op naar de volgende serie wedstrijden."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup