Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

SPV’81 verliest van hekkensluiter

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

SPV'81 verloor in en tegen Moordrecht volkomen onnodig met 2-1.

De Polsbroekenaren hadden het beste van het spel, maar het scorebord gaf halfweg een 2-0 stand aan. Eerst schoot een Moordrechtenaar de bal uit een vrije trap klem in het kruis en vlak voor rust profiteerde de Moordrechtse spits doeltreffend na mistasten van Martijn Hakkenberg.

In de tweede helft kon SPV'81 niet terugkomen; ook niet toen de thuisclub met tien man kwam te staan. ,,We kregen na rust zeker acht prima kansen, maar slechts een daarvan werd benut," vertelde een teleurgestelde SPV-trainer Gert Alblas. ,,Ivo Sluis schoot de bal tegen de lat, waarna Stijn Achterberg de terugkaatsende bal in het doel werkte. We gingen echt vol voor een beter resultaat. De lat voorkwam de gelijkmaker van Twan Korevaar."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel