SteDoCo wint na sterke tweede helft [met videosamenvatting] | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl


met videosamenvatting

SteDoCo wint na sterke tweede helft

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

SASSENHEIM • SteDoCo bakte er voor de pauze niet veel van, maar stelde na de thee orde op zaken. 


“Het was een matige pot van onze kant, we zijn verwend”, kon SteDoCo-coach Frans Adelaar na de 1-3 zege op Ter Leede glimlachen. Hij zag zijn ploeg in een veel te laag tempo ook nog te moeilijke oplossingen kiezen. Halverwege en 1-0 achter, liet Adelaar zijn aanvoerder Joran Schröder een linie zakken en kwam invaller Charley Vicento in de spits. 

De tactische wissel had gelijk succes, want Ibi Touré doelpuntte direct. De gelijkmaker kreeg vrij snel een vervolg, toen Benjamin van Wanrooij de 1-2 scoorde. Dankzij uitstekend keeperswerk van Mark Smith bleef de 2-2 uit en mocht Touré kort voor het eindsignaal de bevrijdende 1-3 maken.

“Matige partijen moet je ook winnen”, aldus Adelaar, die zich vanwege de vroege koppositie zeker niet rijk wil rekenen.. “Maar na vier gespeeld hebben we nu tien punten. Dat is in ieder geval een prettiger begin dan vorig jaar, toen we slechts één puntje hadden. Nu hebben we er negen meer.” 

Volgende week speelt SteDoCo thuis tegen Excelsior ’31 uit het Overijsselse Rijssen, een van de naaste achtervolgers van de Alblasserwaarders.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup