Roda Boys-trainer Van Grinsven: ‘Ik kan leven met dit gelijkspel en genoot vooral van het vertoonde spel’ | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
<p>• SVW - Roda Boys (1-1).</p>

• SVW - Roda Boys (1-1).

(Foto: Gerald van Zanten)

Roda Boys-trainer Van Grinsven: ‘Ik kan leven met dit gelijkspel en genoot vooral van het vertoonde spel’

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Roda Boys/Bommelerwaard kwam in Gorinchem tegen promovendus SVW een 1-1 gelijkspel overeen en handhaaft zich in de subtop van de tweede klasse F. 


“Met die uitslag kan ik wel leven, hoor”, merkte trainer Jan van Grinsven van de Aalster formatie op. “Maar qua kansen hadden wij de wedstrijd kunnen en moeten winnen.” 

Hij zag vooral een heel leuke wedstrijd tussen twee uitstekend voetballende ploegen. “Wij pakken een punt, maar hier gaan weinig ploegen winnen”, gaf hij ook een compliment aan SVW. 

Roda Boys was in het eerste half uur de bovenliggende partij met een vrije kans voor Tom Diender. Vervolgens kwam de thuisclub steeds beter in de wedstrijd. Na rust leek Nils Loef het bal te openen maar zijn inzet ging via de binnenkant van de paal uit het doel. 

Twee pegels van afstand bepaalden de eindstand. Eerst joeg Diender de bal van ver binnen, even daarna was het gelijk toen Enes Zencirkiran dat kunstje kopieerde, 1-1. Armand Selmani was dicht bij de winnende treffer. Zijn lob kwam tegen het hoofd van de SVW-doelman. 

“De uitslag klopt dus wel, maar ik ben vooral tevreden met het spel dat wij hebben laten zien. Dat zeg er heel goed uit”, stelde Van Grinsven.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup