met videosamenvatting

Enorme domper voor Kozakken Boys: GVVV maakt in slotminuut (verdiend) gelijk

Wedstrijdverslagen 2.615 keer gelezen

WERKENDAM • Kozakken Boys liet zich zaterdag na een uitstekende eerste helft de kaas nog van het brood eten door GVVV. In de laatste minuut kwam GVVV verdiend langszij met de 1-1.

Trainer Rick Adjei sprak van een enorme domper met de gelijkmaker in de laatste minuut van de reguliere speeltijd door GVVV. Het had zelfs nog erger gekund bij een hoekschop in de blessuretijd. Gwaeron Stout haalde de inzet van GVVV van de lijn, anders hadden de Boys helemaal met lege handen gestaan.

Het doorbrak echter niet de teleurstelling over het bittere resultaat. “We hebben het over onszelf afgeroepen”, moest trainer Adjei vaststellen.

Heer en meester
Voor de rust trakteerde Kozakken Boys het thuispubliek nog op een uitstekende eerste helft. De ‘Boys’ waren heer en meester. Wat ontbrak was alleen het scorend vermogen. Zo strandde spits Tarik Fagrach op keeper Johan Jansen. De sluitpost van GVVV hield zijn doel ook schoon bij de mogelijkheden voor Lars Hutten en nogmaals Fagrach.

Tien minuten voor de rust wist Hutten de keeper van GVVVV eindelijk het nakijken te geven met de 1-0.

Geen schim
Na de rust was Kozakken Boys geen schim meer van de eerste helft. Alles ging mis, de duels gingen verloren en GVVV werd de bovenliggende partij. Leeper Ricardo Kieboom pareerde een grote mogelijkheid voor Jordi Bitter.

Met wissels probeerde trainer Adjei Kozakken de Boys nog uit de misère te trekken. Het kwam er echter niet van. Zo verzaakte ook invaller Johnny Lommers de wedstrijd te beslissen. Zijn inschuiver werd geblokt. Ook Hutten verzaakte bij een mogelijkheid om de beslissing te forceren.

Dus bleef Kozakken Boys het onheil over zich afroepen. In de laatste minuut kwam GVVV langszij en gaf Bitter het duel voor Kozakken Boys met de 1-1 een bittere nasmaak. In de blessuretijd deelden de gasten uit Veenendaal de ‘Boys’ bijna nog de genadeslag toe. In de scrimmage na de hoekschop leek de bal in het Werkendamse te verdwijnen. Met een Houdini-achtige act wist Gwaeron Stout de bal van de lijn te werken.