Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners
update - met samenvatting

Kozakken Boys komt niet verder dan gelijkspel bij ASWH

4 sep, 20:37 Wedstrijdverslagen 953 keer gelezen

HENDRIK-IDO-AMBACHT •  Kozakken Boys kwam zaterdag bij regiogenoot ASWH niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

De gasten uit Werkendam leverden een uiterst matige eerste helft af in Hendrik Ido Ambacht. Bij de rust had ASWH al met 3-0 voor kunnen staan. Dat gebeurde gelukkig voor de elf van trainer Rick Adjei niet, mede door het goede optreden van keeper Ricardo Kieboom.

Het bleef bij de 1-0 van Luuk Admiraal, die na een kwartier de score opende. 


Na de rust bracht Adjei spits Yordi Teijsse in. Halverwege de tweede helft begon Kozakken Boys aan te dringen. Een klein kwartier voor tijd had Kozakken Boys de 1-1 te pakken. Na een hoekschop werd de kopbal van Sven van Ingen nog gepareerd door keeper Bryan Janssen. De rebound was echter voor Yordi Teijsse, die de gelijkmaker binnen schoot.

Daar bleef het bij. Voor ASWH betekende de 1-1 het eerste punt. Kozakken Boys komt op vijf punten. 

Effect
“De eerste helft gaven we niet thuis. De tweede helft was het precies andersom. We begonnen veel te loom en waren slordig aan de bal. In de rust heb ik scherp aangegeven wat anders moest en twee wissels ingebracht. Dat had effect. Toen creëerden we wel kansen. Gebaseerd op twee helften was de 1-1 misschien wel de juiste weerspiegeling. Over het resultaat ben ik teleurgesteld, maar de tweede helft zag ik een heel goed Kozakken Boys. Daar kunnen we mee verder.”

Komende zaterdag speelt Kozakken Boys in Werkendam tegen Spakenburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie