Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Justin Beemsterboer leidt Sliedrecht met hattrick naar zege op SVL

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

LANGBROEK • Na de zware bekerwedstrijd tegen Sparta Nijkerk, die na verlenging helaas met 0-2 werd verloren, stond de start van de competitie al weer voor de deur. In Langbroek werd door Sliedrecht met 1-3 gewonnen van S.V.L., waarbij (opnieuw) spits Justin Beemsterboer voor een hattrick zorgde, evenals in de bekerwedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland.


De start van de wedstrijd was wat aarzelend, waarbij al duidelijk bleek, dat het fysiek sterke SVL er op uit was bij basverlies snel druk te zetten om Sliedrecht het voetballen moeilijk te maken. Na een kwartiertje de eerste serieuze kans toen een kopbal van Dennis Verhoef rakelings over de lat verdween. Luttele momenten later was Justin Beemsterboer, weliswaar met was geluk, wel trefzeker (0-1).

Teenlengte tekort
Opnieuw Beemsterboer deed de Sliedrecht aanhang juichen toen hij twee minuten later opnieuw doel trof (0-2), terwijl de gastheren al combinerend druk bleven zetten op de Sliedrecht defensie, maar de eindpass met een goede afronding ontbrak. Vlak voor de pauze kwam de sluwe aanvaller Ali Alkan een teenlengte te kort om SVL in de race te houden.

Het tweede bedrijf was eigenlijk een herhaling van zetten, waarbij SVL probeerde het spel van Sliedrecht te ontregelen, maar zelf in de afronding tekort kwam. Toch was er nog een sprankje hoop toen een kleine tien minuten voor tijd invaller Selcuk Albayrak uit een scrimmage 1-2 scoorde, maar het was opnieuw Justin Beemsterboer die een minuut later op aangeven van Danny van Laarhoven keurig 1-3 binnenschoot en dus opnieuw een hattrick  scoorde. 

Zaterdag 2 oktober 2021 speelt Sliedrecht een thuiswedstrijd in en tegen FC Breukelen, aanvang 14.30 uur.

(verslag: Joop Hartog, vv Sliedrecht)

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup