ASH - Leerdam Sport
ASH - Leerdam Sport Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

Leerdam Sport’55 blijft zonder zege

Wedstrijdverslagen 1.370 keer gelezen

HELLOUW • Leerdam Sport’55 is er ook op de derde speeldag niet in geslaagd om zijn eerste overwinning te boeken. In Hellouw ging men met 3-0 onderuit tegen ASH.

De Leerdammers begonnen met veldspeler Jeffrey van Bruchem als doelman aan het duel. In het eerste bedrijf was men nog de bovenliggende partij, maar na rust ging het mis. ASH scoorde tweemaal en na 80 minuten kon Leerdam Sport ook nog door met tien man na rood voor Roderick van Duinen. Er volgde een penalty die door ASH werd benut.

Assistent-trainer Paulo Lopulalan was teleurgesteld: “Ondanks dat we spelers mistten hadden we gehoopt hier onze eerste overwinning te behalen.”