Foto: Kontakt Mediapartners
EM - Van der Wal Cup

De Alblas mist strafschop en blijft op 0-0 steken tegen HSSC’61

20 okt 2021, 09:43 Wedstrijdverslagen Regio-Voetbal Toernooien 981 keer gelezen

OUD-ALBLAS • In de eerste ronde van het Regio-Voetbal Toernooi om de EM - Van der Wal Cup eindigde het duel tussen de derdeklassers De Alblas en HSSC’61 doelpuntloos.

In een gelijkopgaande wedstrijd deed zich in de zeventiende minuut een beslissend moment voor. De Alblas kreeg een strafschop, die echter door Jeroen Muilwijk werd gemist.

De Alblas had over 90 minuten bezien de beste mogelijkheden, maar beide ploegen wisten het net niet te vinden (0-0).

In dezelfde poule eindigde Peursum-Papendrecht in 1-2.

Stuur jouw foto
Mail de redactie