Logo regio-voetbal.nl
<p>• Peursum - IFC (3-5).</p>

• Peursum - IFC (3-5).

(Foto: Rick den Besten)

Peursum verliest doelpuntrijke topper tegen IFC

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GIESSENBURG • Aan doelpunten geen gebrek in de topper tussen de vooraf ongeslagen ploegen Peursum en IFC, maar het leverde de Giessenburgers uiteindelijk niks op. Op het eigen Sportpark Peursum eindigde de wedstrijd in 3-5.

Twan Romeijn wist namens de thuisploeg het net te vinden. Ook Marnik Korevaar was (tweemaal) trefzeker voor de Roodhemden. Toch mochten de drie treffers niet baten. Koploper IFC nam met vijf goals de belangrijke drie punten mee naar Hendrik-Ido-Ambacht. Peursum staat na vijf wedstrijden op een derde plaats in de competitie met tien punten. Daarmee staat de ploeg drie punten achter op IFC en een punt achter het Dordtse GSC/ODS.

Zuur
‘’Erg zuur’’, reageerde trainer John den Dunnen na afloop van de wedstrijd. ‘’We wisten natuurlijk wel dat we tegen een goed elftal moesten. IFC is gewoon een betere ploeg. We speelden vrij behoudend en trokken ons terug op onze eigen helft, waardoor we niet veel balbezit hadden. Dat ging een hele tijd goed. In de eerste helft hadden zij niet veel kansen en stonden wij echt wel goed. De 1-1 daarna was wel een foutje bij ons achterin. Na rust scoorde IFC vrij snel twee keer, wat misschien ook een kwestie van concentratie was. Uiteindelijk levert het ons niet het gewenste resultaat op.’’

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup