Logo regio-voetbal.nl


met videosamenvatting

Gelukkige winst Ameide op Streefkerk

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

AMEIDE • Gastheer Ameide mocht niet mopperen na de 2-1 winst op de gasten uit Streefkerk.

De Strevelanders kwamen op het halfuur op voorsprong. Ee mooie actie van Olaf Wols werd door hem zelf afgerond. “Lang genieten konden we niet, want binnen een minuut scoorde Ameide”, zag Streefkerk-trainer Pieter Lagendijk tot zijn teleurstelling. Bas de Kruijk liet het thuispubliek juichen. Niet veel later gingen de handen weer in de lucht, maar de inzet van René van Middelkoop trof net geen doel.

Kort na de thee wel. Van Middelkoop profiteerde van een mistastende keeper en zette de 2-1 op het scorebord. Gescoord werd er niet meer op Meihoven.

Heel slecht
“We staan op de derde plek met elf punten uit vijf wedstrijden. Maar zo hebben we vandaag niet gespeeld. Het was heel slecht. We waren ontzettend slordig tegen Streefkerk. De gelukkigste ploeg heeft gewonnen, laten we het daar maar op houden”, aldus coach Jan Verveer van de thuisploeg.

Vijf spitsen
“Zonde, want we hebben een elftal om van Ameide te kunnen en vandaag zelfs te moeten winnen. Wij kregen de kansen en hebben eigenlijk niets weggegeven. Op het laatst speelden we alles of niets. Met vijf spitsen, maar tevergeefs. We kregen nog twee grote mogelijkheden om tenminste de gelijkmaker te scoren, met de grootste kans voor Andy van Vugt. Maar voor open doel lukte het niet om te scoren. Ondanks het ene schamele puntje na vier wedstrijden, heb ik er alle vertrouwen in”, besloot Lagendijk.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup