De Zwerver-Drechtstreek
De Zwerver-Drechtstreek Foto: Richard van Hoek Fotografie

Hattrick Glenn Weijts voor winnend De Zwerver

30 okt, 20:46 Wedstrijdverslagen 925 keer gelezen

KINDERDIJK • Glenn Weijts was De Zwerver’s goudhaantje in het met 4-1 gewonnen thuisduel met Drechtstreek. De aanvaller produceerde een hattrick. De vierde treffer voor de Kinderdijkers kwam van het hoofd van centrale verdediger Mathijs Vermaat, die zoals bij hem gebruikelijk mee naar voren kwam bij een hoekschop en voor het eerst sinds lange tijd weer eens raak kopte in een competitiewedstrijd. 

Vermaat en Weijts maakten deel uit van een strijdvaardig De Zwerver dat het vooralsnog ‘puntentechnisch’ heel aardig doet in de tweede klasse F en bij vlagen goed voetbal liet zien op het druilerige sportpark De Schans. Dat laatste kan niet gezegd worden van Drechtstreek. De Papendrechters wonnen dit seizoen nog geen duel en lijken in één rechte lijn af te dalen naar de derde klasse. 

Daarbij moet wel worden aangetekend dat trainer Paul Koster al sinds de start van dit seizoen te kampen heeft met een fors aantal geblesseerde spelers. Drie van hen keerden tegen De Zwerver terug in het elftal: Eén van hen: Koen Lighaam sierde zijn rentree op met een doelpunt. Met mocht Drechtstreek niet baten. Het is wachten op ‘completere tijden’ voor de Oostpolder-boys.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie