Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Lekkerkerk haakt aan bij middenmoot

30 okt 2021, 20:48 Wedstrijdverslagen 401 keer gelezen

LEKKERKERK • Lekkerkerk is er in geslaagd de zespuntenkraker tegen Groot-Ammers in zijn voordeel te besluiten. De ploeg van trainer René Noort won met 2-1.

"Dat was uiteindelijk nog met de hakken over de sloot", zag Noort. "In de tweede helft gooide Groot-Ammers alles op de aanval in een poging een resultaat in de wacht te slepen. Gelukkig hielden we stand." 

In de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht voor de thuisclub. Lekkerkerk speelde in die fase prima voetbal en kwam op een 2-0 voorsprong door Bart Sterrenburg en Martijn de Jong.

De gasten hadden na rust het beste van het spel en kwamen een kwartier voor tijd op 2-1. Daarna werd het nog knap spannend aan de Tiendweg-West. Dankzij de zege nam Lekkerkerk enige afstand van de onderste regionen van 3C en haakte men aan bij de middenmoot.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Speelschema zaalvoetbaltoernooi om Proxsys Cup 2 uur geleden
Afbeelding
VV Dilettant en Bert Potuyt per direct uit elkaar 20 uur geleden
Afbeelding
LRC ontvangt Nivo Sparta, Lekvogels met Ton Delfgou naar Spijk Voorbeschouwing 25 nov, 13:15
Afbeelding
Denny van Geffen met NOAD’32 tegen Kerkwijk, GRC 14 krijgt hun oud-trainer Piet de Kruif op bezoek voorbeschouwing Altena 25 nov, 11:00
Afbeelding
Verschillende belangen bij Schelluinen-Papendrecht, volgende topper voor De Alblas bij SV Meerkerk voorbeschouwing Alblasserwaard 25 nov, 07:15
Afbeelding
Ton Delfgou tot einde van het jaar tussenpaus bij Lekvogels 24 nov, 22:13