Foto: Kontakt Mediapartners

Lekkerkerk haakt aan bij middenmoot

30 okt 2021, 20:48 Wedstrijdverslagen 401 keer gelezen

LEKKERKERK • Lekkerkerk is er in geslaagd de zespuntenkraker tegen Groot-Ammers in zijn voordeel te besluiten. De ploeg van trainer René Noort won met 2-1.

"Dat was uiteindelijk nog met de hakken over de sloot", zag Noort. "In de tweede helft gooide Groot-Ammers alles op de aanval in een poging een resultaat in de wacht te slepen. Gelukkig hielden we stand."

In de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht voor de thuisclub. Lekkerkerk speelde in die fase prima voetbal en kwam op een 2-0 voorsprong door Bart Sterrenburg en Martijn de Jong.

De gasten hadden na rust het beste van het spel en kwamen een kwartier voor tijd op 2-1. Daarna werd het nog knap spannend aan de Tiendweg-West. Dankzij de zege nam Lekkerkerk enige afstand van de onderste regionen van 3C en haakte men aan bij de middenmoot.

Stuur jouw foto
Mail de redactie