Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Streefkerk krijgt weer te weinig

Wedstrijdverslagen 755 keer gelezen

STREEFKERK • Andermaal hetzelfde liedje voor de manschappen van Pieter Lagendijk, na de 3-3 remise op het eigen Streveland tegen Diletant

“We kregen zes opgelegde kansen, maar scoorden simpelweg te weinig. Terwijl onze tegenstander, net als vorige week Ameide, heel effectief was. Ze benutten een goede kans en scoren twee keer uit dode spelmomenten.” 

Lagendijk zag Andy van Vugt (2x) en de bij zijn eigen zaalvoetbalploeg onlangs opgehaalde Joëlle Baas scoren. “Hij is een aanwinst en buitencategorie voor Streefkerk. Bij Nieuw-Lekkerland kwam hij niet aan de bak en besloot te stoppen met veldvoetbal. Maar bij ons heeft hij de draad weer opgepakt. En hoe, in de afgelopen vijf weken heeft hij twee keer gescoord en drie assists gegeven. Een lekker gemiddelde.” 

En nu maar hopen dat Baas volgende week ook in vorm is. “We hebben een punt of 6, 7 te weinig en staan dan ook te laag. We zijn zeker niet de slechtste ploeg van deze klasse, maar we hebben op dit moment de punten niet. Volgende week naar Hardinxveld. We gaan onze huid duur verkopen. De koploper is gewaarschuwd, want Streefkerk onder druk....”, knipoogt Lagendijk, kind van de club, hoopvol.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden