Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Drechtstreek lijkt eindelijk weer op Drechtstreek

13 nov, 18:15 Wedstrijdverslagen 741 keer gelezen

PAPENDRECHT • Eindelijk. Eindelijk. Eindelijk. Bij Drechtstreek viel er zaterdag eindelijk weer eens een sportief succes te vieren, want zo mocht de 3-0 triomf over EBOH zeker beschouwd worden. 

De laatste keer dat de Papendrechtse tweedeklasser een competitieduel in winst had weten om te zetten, dateerde nog van vóór de coronacrisis! Een ‘resultaatstimulerende’ factor voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Dordtenaren vormde de terugkeer van Damiën Vereecken in de hoofdmacht. De routinier zorgde vanaf minuut één voor rust en duidelijkheid en dat leverde zijn jongere teamgenoten een fijne mentale boost op. 

Voeg daarbij het feit dat de ziekenboeg op sportpark Oostpolder langzaam maar zeker leeg begint te lopen en het is duidelijk dat ‘Drechtstreek weer op Drechtstreek’ begint te lijken: een elftal dat de kwaliteiten in zich herbergt om in de tweede klasse te kunnen overleven. Halverwege de eerste helft vertaalde Mark Kunst ‘het goede gevoel’ naar een 1-0 voorsprong. Vlak voor rust knalde hij ook de 2-0 binnen. 

Na de pauze kabbelde de partij rustig voort richting Papendrechtse winst. In de slotfase maakte Rick Siesses de overwinning nog wat mooier: 3-0.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Laatste nieuws

Afbeelding
Hardinxveld-doelman Sidney Batenburg kiest voor Alblasserdam 2 uur geleden
Afbeelding
Alblasserdam-doelman Pieter Lerensveld naar Nieuw-Lekkerland 13 uur geleden
Afbeelding
Alsnog vrijspraak voor Wieldrecht-middenvelder Robert Versteeg 15 uur geleden
Afbeelding
Floren Streefkerk (SV Meerkerk) nadert koploper Björn Paul (Vuren) in topscorerslijst 15 uur geleden
Afbeelding
Ronald den Ouden wordt assistent van Marco Verbeek bij Sliedrecht 16 uur geleden
Afbeelding
Alblasserdammer Danny Buijs nieuwe trainer KV Mechelen 21 mei, 07:54