• Almkerk - Altena
• Almkerk - Altena Foto: Rinus van Noorloos

Gedreven Altena neemt Almkerk de maat in bekertreffen

Wedstrijdverslagen 2.837 keer gelezen

ALMKERK • Altena nam zaterdag eersteklasser Almkerk met 1-3 de maat in het bekertreffen. De Nieuwendijkers waren heer en meester.

Voor Altena opende Patrick Zwart de score met de 0-1. Op het half uur tekende Steven Molenschot voor de 1-1. Na de rust zorgde Ali Mahamed voor de 1-2. De Nieuwendijkers produceerden ook nog de 1-3 middels Jorik Zuidweg.

Complimenten
“Ik moet eerst Altena de complimenten maken”, begon trainer Ad van Seeters van Almkerk. “Die ploeg zou zeker niet misstaan in de eerste klasse. Wij waren daar niet tegen opgewassen. We konden het hun niet lastig maken. Dat heeft ook te maken met een stukje vertrouwen. Je kon zien dat Altena nog ongeslagen is in de tweede klasse en dat wij onderaan staan in de eerste klasse. Dat gaat toch in de koppies zitten. Bovendien wilde Altena zich onderscheiden en een extra stap zetten. Wij gingen daar niet in mee en dan speel je een moeilijke wedstrijd.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek