Logo regio-voetbal.nl
• GVV'63 - ONI (7-3).
• GVV'63 - ONI (7-3). (Foto: Gijs van Tuijl)

Denny van Geffen heeft met GVV’63 eerste prijs te pakken en is op zoek naar volgende uitdaging

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GAMEREN – Een beperkt aantal GVV’63-supporters mocht op anderhalve meter afstand, zittend op het terras, getuige van de 7-3 overwinning op ONI. Daarna werd er een klein feestje gevierd, want het team van trainer Denny van Geffen pakte en passant de eerste periodetitel. Een aanwezige BOA gaf complimenten aan het gedrag van de GVV-aanhang. 

Van Geffen leek vorig seizoen al op weg naar een hoge klassering toen corona een streep door de competitie zette. Nu lijkt de ploeg opnieuw de grote favoriet. Het gat met de concurrenten is al vier punten en meer. 

Voor rust zat er nog te veel spanning op de ploeg. Nick Linnenbank zorgde voor een vroege voorsprong, maar het frisse ONI kwam verdiend langszij. Met twee treffers leek Jeffrey van der Meijden al het verschil te maken, maar ONI kwam met twee doelpunten toch weer even terug in de wedstrijd, 3-3. 

Toen vond Michel Kooijman het wel genoeg. Hij was bij vijf van de zeven doelpunten betrokken. Daniël Bouma (2x), Jeffrey van der Meijden en Kooijman zelf zorgden voor de zevenklapper. 

“Michel liet, nu het echt nodig was, zien dat hij heel lekker kan voetballen”, stelde Van Geffen, die vorig seizoen al aangaf dat dit zijn laatste seizoen bij de club zou zijn. “Ik ben hier voor het vierde seizoen. Twee seizoenen zijn weliswaar niet afgemaakt. Pascal Rijkers staat volgend seizoen voor de groep. Hij kent de club en is toe aan een volgende stap. Ik ga wat anders doen. Clubs weten nu dat ik beschikbaar ben. Maar eens zien wat er op mijn pad komt. Mogelijk kan ik de stap naar de tweede klasse maken, want ook ik wil wel eens weten waar mijn plafond ligt.” 

Van Geffen begon bij Kerkwijk, werkte vervolgens bij Nivo Sparta, werd kampioen met Haaften en na een jaartje Peursum is het nu GVV’63.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup