Foto: Kontakt Mediapartners

Zwaarbevochten overwinning voor ASH

12 feb, 21:17 Wedstrijdverslagen 581 keer gelezen

HELLOUW • In Hellouw won ASH met 2-1 van Noordeloos. De thuisclub kwam op een 0-1 achterstand. Door doelpunten van Maarten van der Meijden en Arnoud van Arendonk werd de achterstand omgebogen.

In de eerste helft werd er niet gescoord. Na rust kwam Noordeloos uit een corner op een 0-1 voorsprong. Volgens trainer Gilberto Smit werd de keeper hierbij wel gehinderd, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt goed. De Hellouwers kwamen in de 78e minuut op gelijke hoogte door een mooie volley van Van Arendonk. Tien minuten later scoorde de pas ingekomen Van der Meijden met een echte spitsengoal de winnende.

Volgens trainer Smit was dit een zwaarbevochten, maar terechte overwinning. ASH staat nu op een keurige derde plek en speelt zaterdag thuis tegen runner-up GSC/ODS.

Stuur jouw foto
Mail de redactie