Afbeelding
Foto: Teus Admiraal

Kozakken Boys met tien man naar 0-0 tegen Rijnsburgse Boys

Wedstrijdverslagen 1.113 keer gelezen

WERKENDAM • Kozakken Boys kwam zaterdag niet verder dan een puntendeling tegen Rijnsburgse Boys. Het begon met 0-0 op het scorebord en die cijfers stonden er na het laatste fluitsignaal nog. 

Toch had er meer ingezeten vond men in Werkendam. Al vroeg kreeg Tarik Fagrach, die de voorkeur kreeg boven Johnny Lommers in de spits, een prima kans, maar de sluitpost van de gasten redde. Daarna zag Thomas Marijnissen een schot net naast gaan en een voorzet van Rochdi Achenteh werd nog over de lat getikt door de keeper. Een laatste kans voor rust van Yasin Ouja ontbeerde kracht. 

Ook na de rust kregen beide ploegen de nul niet van het scorebord. Vervelender was dat Nizar Mekkaoui een rode kaart kreeg na een domme overtreding. Een kwartier voor tijd hield keeper Mike van de Meulenhof de bezoekers af van een winnende treffer. De laatste kans was voor Kozakken Boys, maar invaller Johnny Lommers kopte rakelings naast.

Interim-trainer Michel Langerak kon wel leven met de 0-0. “We hadden wel wat mogelijkheden waarbij je dacht ‘dat had een goal moeten zijn’. Anderzijds is Rijnsburgse Boys niet gevaarlijk geweest. We hebben tegen een goeie ploeg gespeeld, die wacht op foutjes van de tegenstander. Wij hebben geen fouten gemaakt en ze hebben niet kunnen scoren. We hebben heel veel strijd geleverd, wat gewoon nodig was om het punt over de streep te trekken.” 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app