Logo regio-voetbal.nl
Foto: Teus Admiraal

Kozakken Boys krijgt weer in blessuretijd het deksel op de neus

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

WERKENDAM • Bij Kozakken Boys wil het maar niet lukken dit seizoen. Ook zaterdag leken de Werkendammers op de winst af te gaan, maar in de blessuretijd moest de equipe van trainer Rick Adjei alsnog de 2-2 van Scheveningen incasseren. 

De onmacht en woede klonk dan ook in de stem van trainer Adjei door. “Wat moet je ervan zeggen. Dit is nu de vierde keer in de laatste minuut van de blessuretijd. Het is eigenlijk heel bizar. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt. Weer de laatste seconde. Het scheelt ons elke keer twee punten. Vier keer twee punten is wel acht punten. Als je dit bij elkaar optelt, dan staan we gewoon zesde op de ranglijst. En dan neem ik die wedstrijd tegen Katwijk nog niet eens mee. Dan zijn het elf punten en hadden we op 22 punten gestaan”, aldus de balende Adjei. “Dit is zo verschrikkelijk zuur voor de jongens. De stand is zo vertekend, maar het slaat gewoon nergens op. Ook vandaag weer tegen Scheveningen, moeten we gewoon op 3-0 staan bij de rust. Dat ligt natuurlijk aan ons scorend vermogen. We creëren wel de kansen, maar we maken ze niet. Ondanks dat we dominant zijn, kunnen we dat niet uitdrukken in de score.” 

“Daarentegen hebben onze tegenstanders aan een kans genoeg”, doelde de trainer op de eerste keer dat Scheveningen echt gevaarlijk werd en in de tachtigste minuut de 1-1 aantekende. In de negentigste minuut stond het sein weer op groen met de 2-1 van Yasin Ouja. Het was de ‘Boys’ echter niet gegund. “Dan denk je, het zal deze keer toch wel een keer onze kant op vallen. Nou vergeet het, dan valt die weer voor Scheveningen en is het in de laatste minuut van de blessuretijd 2-2. Dat is ook het verhaal van dit seizoen. We hebben gewoon botte pech en het is zo zuur.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup