WNC wint met 0-3 van Almkerk

Wedstrijdverslagen 1.323 keer gelezen

ALMKERK • WNC heeft geen averij opgelopen in Almkerk. De hekkensluiter in de eerste klasse had weinig in te brengen tegen de Waardenburgers. WNC won met 0-3 en nam de drie punten mee naar huis.

Na tien minuten kwam WNC op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van de snelle voorhoedespeler Yunus Efe. Hierna kreeg Almkerk uit de counter nog twee dotten van kansen maar keeper Dick Van Loon redde knap. De tweede kans tikte hij op miraculeuze wijze met zijn benen uit zijn doel.

Hoewel WNC verder niks weg gaf en meer balbezit had, bleef het spannend. Het tweede doelpunt bleef uit. Na twintig minuten in de tweede helft was het dan toch raak. Kay van den Boogaard verdubbelde de voorsprong namens WNC. In de 85e minuut gaf verdediger Michael Soepnel Almkerk het nekschot door de 0-3 te scoren.

Volgende week speelt WNC thuis tegen concurrent FC de Bilt dat dit weekend met 1-3 verloor van LRC. WNC staat vierde met vier punten achterstand op koploper Huizen en drie punten meer dan de aanstaande tegenstander FC de Bilt.