Kerkwijk recht de rug na een grote achterstand voor rust, maar eindigt met 7-2 nederlaag

Wedstrijdverslagen 954 keer gelezen

HELMOND • Kerkwijk ging in Helmond bij SV De Braak met 7-2 hard onderuit. Trainer Nabil Bouchlal stuurt Kerkwijk wekelijks met de opdracht om met verzorgd voetbal tot een goed resultaat te komen, het veld in. Dat leverde op een moment zelfs een vierde plaats op.

,,Ik hoopte oprecht ook bij de koploper voetballend lang mee te kunnen, maar toen wij na 23 minuten op een 5-1 achterstand kwamen, kreeg ik toch het gevoel dat ik iets niet goed had gedaan.”

Kennelijk waren de verdedigers van Kerkwijk onder de indruk van de kwaliteiten van de thuisclub, want de tegendoelpunten vielen wel erg gemakkelijk. Toch scoorde Kerkwijk zelf ook twee keer. Michel van den Hanenberg zorgde nog voor 1-1 en Nick van Eck bepaalde ruststand op 5-2. Daarna waren er voor Kerkwijk nog kansen om vaker het net te vinden.

Zaterdag komt SV OSS’20 naar Kerkwijk. Een tegenstander die als team nog verder is dan SV De Braak.