Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

DCV is het even kwijt: verlies tegen Sparta

2 apr, 20:23 Wedstrijdverslagen 119 keer gelezen

ROTTERDAM • DCV lijkt het een beetje kwijt te zijn in deze fase van de competitie. Zaterdag werd in de uitwedstrijd bij Sparta met 3-0 verloren. 

“We startten na rust te slap”, gaf DCV-trainer Wout Ooms een repeterend manco van zijn ploeg aan. “Ook tegen Sparta miste ik die scherpte”. 

Aanvankelijk leidde het niet tot schade voor de Krimpenaren die in de eerste helft een redelijk gelijk opgaande strijd uitvochten met de Rotterdamse opponent. Kort na rust was het gedaan met de vrolijke stemming. Sparta sloeg in die fase vliegensvlug toe en kwam op een 2-0 voorsprong.

“Het leek wel of we toen wakker werden”, aldus Ooms. “Vanaf dat moment gingen we beter spelen en kregen we kansen op de aansluitingstreffer. De bal wilde er evenwel niet in.” 

Drie minuten voor tijd maakte Sparta 3-0 en ging het licht definitief uit bij DCV. “Het is nu zaak de ruggen te rechten als we nog mee willen doen om de hoofdprijs in 2D”, wist Wout Ooms. “De komende drie duels worden daarin heel belangrijk. Alle drie derby’s met respectievelijk Alexandria’66, Spirit en SVS. We hebben minimaal zeven punten nodig om onze titelkansen levend te houden. We weten wat ons te doen staat.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Uitslagen en standen zaterdag 1 oktober 2022 9 uur geleden
Afbeelding
Clubs regio Vijfheerenlanden: Heukelum aast op eerste seizoenszege, kaarten in 3D moeten nog worden geschud VOORBESCHOUWING 30 sep, 17:00
Afbeelding
Mooi programma met o.a. SVW-LRC, Papendrecht-GJS, Alblasserdam-Streefkerk en Arkel-Hardinxveld VOORBESCHOUWING 30 sep, 12:00
Afbeelding
Roda Boys-Almkerk, SVW-Achilles Veen, Heukelum-Arkel en De Zwerver-Streefkerk in tweede ronde districtsbeker Zuid I 30 sep, 10:43
Afbeelding
Almkerk jaagt tegen Oranje Wit op eerste driepunter, maar andersom geldt dat ook VOORBESCHOUWING 30 sep, 07:00
Afbeelding
VIDEO: Voorbeschouwing SoccerReporter op SVW-LRC 29 sep, 19:23