• De jubileumvlag van SV Noordeloos.

SV Noordeloos houdt schade beperkt

21 mei, 21:50 Wedstrijdverslagen 489 keer gelezen

GORINCHEM • SV Noordeloos trad met een behoudend concept aan tegen de zaterdagafdeling van Unitas. Op Molenvliet bleef de schade beperkt tot 4-2.

“Thuis waren we met 0-5 afgedroogd en dus was de focus vooraf in eerste instantie op de verdediging. Aanvankelijk pakte dat door twee vroege goals niet goed uit, maar we herstelden ons knap. Door Jari Trappenburg en Arie van Steenis kwamen we weer op gelijke hoogte. Jammer was wel dat we net voor rust weer op achterstand kwamen”, aldus Noordeloos-trainer Raymond Sponselee.

“Toen kort na de thee de 4-2 viel, konden we geen vuist meer maken.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie