Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Unitas klopt Capelle met 1-0 in oefenduel

6 aug 2022, 23:16 Wedstrijdverslagen 1.134 keer gelezen

GORINCHEM • Zondagderdedivisionist Unitas heeft de oefenwedstrijd tegen vierdedivisionist Capelle met 1-0 gewonnen.

De wedstrijd tegen het ervaren Capelle was na Baronie en ASWH wederom een krachtmeting die er zijn mocht. Unitas was de ploeg met het meeste balbezit in deze wedstrijd en probeerde het tempo hoog te houden, terwijl Capelle veel meer fysiek en ervaring in de strijd gooide.

In het begin van de wedstrijd aan beide kanten wat kleine mogelijkheden en wat corners en onzorgvuldigheden in de eindfase. Echter in de 11e minuut was het eventjes één keer raken bij Unitas en via Daan Ruwaard, Najim Haddouchi en Medhanie Habtemariam, die vanaf de achterlijn scherp voorzette en Robert Mutzers de kans gaf om de 1-0 binnen te kogelen, een beauty uit het boekje.

Aan de andere kant toonde Ronald Vlot zijn klasse toen hij de bal van een aanstormende speler van Capelle zijn voet haalde. Na deze goal bleef op en neer gaan zonder echt grote kansen.

Ruststand 1-0.

In de tweede helft voerde Unitas enkele wisselingen door, maar bleef het niveau behoorlijk. In de 75e minuut kreeg Unitas weer een kans met Medhanie Habtemariam, maar zijn inzet verdween rakelings naast. Ook invaller Raphael Nartey kreeg nog een grote kans maar hij wist het niet in een doelpunt om te zetten. Al met al worden de contouren meer zichtbaar en was dit wederom een leerzame oefenwedstrijd. 

A.s. dinsdag speelt Unitas om 20:00 in en tegen Sliedrecht. 

(verslag: GVV Unitas)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app