Zakelijke 0-1 overwinning Achilles Veen bij SV Venray

Wedstrijdverslagen 1.983 keer gelezen

VENRAY • “Het was een zakelijke 0-1 overwinning”, stelde trainer Dennis van der Steen. Achilles Veen raapte daarmee weer drie punten op en staat keurig op de tweede plaats in de vierde divisie C. Het verschil met koploper Goes is wel zeven punten.

Achilles Veen domineerde in de wedstrijd bij Venray, maar kwam moeilijk tot scoren. Voor de rust kreeg het al vier kansen om de score open te breken. SV Venray loerde op de counter, maar werd nauwelijks gevaarlijk.

Na de rust bleef het bij het enige wapenfeit van SV Venray met een bal op de lat. Met een schot van afstand zorgde Kevin Vermeulen even later voor de 0-1. Een inzet van Ayrton Statie werd nog met de voet gekeerd door de keeper. Ook een poging van Nikki Baggerman werd gekeerd.

Kort voor tijd pakte een speler van SV Venray nog een tweede gele kaart en moest de thuisclub met tien man het slot in. Een mogelijkheid voor Vermeulen werd nog uit de hoek getikt door de keeper. In de blessuretijd volgde nog een grote kans voor Pim Goossens, maar hij schoot de bal recht op de keeper van SV Venray.