• Jan Schimmel.
• Jan Schimmel. Foto: Gerald van Zanten

Achilles Veen-doelman Jan Schimmel tekent bij Kozakken Boys

Algemeen Spelerscarrousel 3.010 keer gelezen

WERKENDAM/VEEN • Jan Schimmel maakt komend seizoen de overstap van Achilles Veen naar Kozakken Boys. De 28-jarige doelman heeft in Werkendam voor twee jaar getekend.

‘Ik ben erg blij met de overstap naar Kozakken Boys. Als speler van Lienden en TEC heb ik altijd een zwak voor de Boys gehad’, vertelt Schimmel. ‘Als je tegen Kozakken Boys speelt, speel je altijd tegen topspelers. Dat ik er nu zelf deel van uit mag maken, maakt me enorm trots’, meldt de keeper op de website van Kozakken Boys.

Ambitie
De in Herwijnen woonachtige Schimmel kwam via de jeugd van Vitesse in 2011 bij TEC terecht. Na vijf en een half jaar bij FC Lienden keerde hij begin 2019 terug bij TEC, om afgelopen zomer aan te sluiten bij Achilles Veen. ‘Toen ik bij TEC er niet uitkwam en aangegeven had te willen vertrekken, brak corona uit. Achilles Veen klopte aan met een goed plan en die kans heb ik gepakt. Ondanks dat ik het enorm naar mijn zin heb in Veen, heb ik altijd de ambitie gehad om in de top van het amateurvoetbal te spelen. Kozakken Boys is die top, dus ik ben heel blij dat ik deze overstap ga maken’.

Eerder trok Kozakken Boys ook Ricardo Kieboom al aan. Daar staat het vertrek van Nils den Hartog tegenover.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app