• Lars Hutten is volgend seizoen speler van Kozakken Boys.
• Lars Hutten is volgend seizoen speler van Kozakken Boys. Foto: @KozakkenBoys

Kozakken Boys versterkt zich met Lars Hutten (Top Oss)

Algemeen Spelerscarrousel 2.957 keer gelezen

WERKENDAM • Kozakken Boys heeft voor komend seizoen Lars Hutten kunnen toevoegen aan de selectie. De 30-jarige aanvaller uit Kaatsheuvel tekende een contract tot de zomer van 2022 in Werkendam. Hutten is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij TOP Oss.

Lars Hutten begon met voetballen bij JPS in zijn geboorteplaats Tilburg, waarna hij via de jeugdopleiding van Willem II en PSV begon aan een loopbaan met meer dan 250 wedstrijden in het betaald voetbal. Via onder meer Willem II, Excelsior, Fortuna Sittard en het Duitse SV Rödinghausen strijkt de Brabander nu neer bij Kozakken Boys. 

Enorme drive
‘Met Lars hebben we een ervaren speler in huis gehaald die op meerdere posities in een aanvallende rol uit de voeten kan’, vertelt trainer Rick Adjei over de zoon van oud-prof Corné Hutten en neef van voetbalschoolhouder Leon Hutten (meer dan 450 duels voor RKC). ‘Lars is een type dat de strijd aan gaat en een enorme drive heeft. We zijn enorm bij dat we Lars aan ons hebben kunnen binden voor volgend seizoen.’

Voorlopige selectie Kozakken Boys 2021/2022: Leon Bot, Tarik Fagrach, Lars Hutten, Sven van Ingen, Frenk Keukens, Ricardo Kieboom, Kubilay Koylu, Johnny Lommers, Thomas Marijnissen, Nizar Mekkaoui, Norichio Nieveld, Jeffrey van Nuland, Yasin Ouja, Kaj Ramsteijn, Jan Schimmel, Gwaeron Stout, Mark Veenhoven en Stephen Warmolts.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app