Afbeelding
Foto: JAN NOORLANDT
voorbeschouwing

Derby NOAD’32 tegen Sparta’30 is een mooi affiche

Algemeen 1.134 keer gelezen

ALTENA • Een mooi affiche is zaterdag de derby in de derde klasse tussen NOAD’32 en Sparta’30. De verwachting is dat het een heftig partijtje gaat worden. De Wijk en Aalburgers kunnen de verwachtingen nog niet waarmaken en hangen op de laatste plaats. Bij de Andelnaren loopt het daarentegen boven verwachting en staan op de zesde plaats. Toch wordt het spannend wie het potje uit gaat halen. 

Jacks Leaque
Bij Kozakken Boys is het de vraag hoe lang trainer Rick Adjei nog in het zadel blijft. Zaterdag tegen Noordwijk moeten de spelers de hand maar eens in eigen boezem steken en de trainer een plezier doen met een klinkende zege. Anders zien we het somber in.

Hoofdklasse
Achilles Veen is nog niet te peilen. Zaterdag komt het niet misselijke Portugaal op bezoek. Wellicht geeft het de thuisclub net dat beetje extra om met de winst van het veld te stappen.

Eerste klasse
In de eerste klasse begint GRC 14 hard te dalen op de ranglijst na de twee nederlagen tegen Zuidvogels en Nivo Sparta. Trainer Piet de Kruif moet de spelers dan ook maar eens flink opjutten tegen het sterke FC de Bilt. Wellicht helpt ook het thuisvoordeel.

Bij Almkerk is het misère, al blijft trainer Ad van Seeters er luchtig onder. Weer een nederlaag zaterdag tegen Montfoort zal echter wel aantikken.

Tweede klasse
Woudrichem zal zaterdag echt ballen moeten tonen tegen de zware kluif Wieldrecht. Altena krijgt het ook niet makkelijk tegen Tricht. Het opverende Wilhelmina’26 moet de punten kunnen pakken bij Drechtstreek en Sleeuwijk wil de huid duur verkopen bij SVW.

Derde klasse
In de derde klasse laat GDC het wat afweten de laatste weken. De Eethenaren zullen zich tegen ONI dan ook echt moeten laten zien.

Derde klasse (zondag)
Het wordt tijd dat Be Ready eens punten gaat pakken om niet in een uitzichtloze situatie te komen. Dan moet het eveneens laaggeklasseerde Steeds Hoger er aan geloven zondag in Hank.

Vierde klasse (zondag)
Dussense Boys is van de troon gevallen in de vierde klasse. Zondag tegen RFC wordt het zeker ook niet makkelijk om de spiraal naar boven weer te vinden.

Nico van Es

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app