Bestuur ASV Arkel kiest voor kunsgras
Bestuur ASV Arkel kiest voor kunsgras regio-voetbal.nl

Bestuur ASV Arkel kiest voor kunsgras

Algemeen 103 keer gelezen

ARKEL - Het bestuur van ASV Arkel is eruit en kiest voor de aanleg van een kunstgrasmat op het B-veld. Dit voorstel komt tijdens de algemene ledenvergadering van dinsdag 14 juni in stemming.

Na de verzelfstandiging van de club door de gemeente Giessenlanden, inclusief een 'bruidsschat van 793.000 euro, heeft ASV Arkel het C-veld reeds vernieuwd en de kleedkamers opgeknapt. De renovatie van de kantine staat gepland voor 2017.

'Uit het gemeentelijk onderzoek is gebleken dat de trainingscapaciteit bij ASV Arkel achterblijft op de norm. Daarnaast is voor het B-veld een renovatie nodig en is volledig nieuwe verlichting voorzien. Het bestuur van ASV Arkel denkt met de aanleg van een kunstgrasveld op het B-veld de ideale oplossing gevonden te hebben, omdat: a) met de aanleg van een kunstgrasveld ruimere trainingsmogelijkheden zijn; b) daardoor het trainingsveld kwalitatief het seizoen beter doorkomt; c) de noodzaak voor renovatie van het B-veld vervalt; d) de accommodatie duurzaam, modern en veelzijdig ingericht is; e) de financiële mogelijkheden er zijn', meldt het bestuur aan de leden.

In de ledenvergadering van 14 juni zal de definitieve beslissing worden genomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden