Logo regio-voetbal.nl

Woudrichem maakt in PCC gehakt van Sleeuwijk

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM/REGIO - De tweede speelavond van het zaalvoetbaltoernooi om de Poort6 Champions Cup bood het nodige spektakel. Voor volgepakte tribunes gaf Woudrichem buurman Sleeuwijk met 7-2 een pak slaag.

LRC had veel moeite met Hardinxveld in een wedstrijd waarin de kansen schaars waren. Hardinxveld leek op weg naar de overwinning, maar Vincent Verheul voorkwam dat drie minuten voor tijd met zijn 3-3. Verheul doelpuntte tweemaal.

Vuren deed lekker mee tegen Kozakken Boys, dat een stuk effectiever was. Het werd 5-2 voor de Werkendammers. Youri Huyzer legde er drie binnen.

Spectaculair
De derby Woudrichem-Sleeuwijk kende een spectaculair scoreverloop. Binnen drie minuten stond het 2-0, maar even snel gaf Woudrichem die voorsprong ook weer weg. De moeite van Sleeuwijk -waar Josbert Wemmenhove speelgerechtigd was; de KNVB keurde zijn overschrijving op het laatste moment goed- bleef tevergeefs. De vissenkoppen scoorden in recordtempo nog drie keer, waarmee het duel al voor rust beslist was.

In de tweede helft gebeurde er weinig meer. Woudrichem breidde de voorsprong zelfs nog verder uit (7-2). Topscorer aan Woudrichem-zijde was Dillis de Vries (3x).

Kanshebber
Sliedrecht mag tot de kanshebbers worden gerekend. Het team van de vijf keer scorende Fitim Meha haalde net de dubbele cijfers niet tegen Asperen: 9-1. Maikel Groenenberg redde in de slotseconde de Asperense eer.

Herovina had de wedstrijd tegen Rijswijkse Boys onder controle, totdat de keeper geel kreeg. Die kaart deed het duel kantelen. Rijswijkse Boys scoorde in een kort tijdsbestek drie keer en won met 4-3. Michael van den Oever was tweemaal trefzeker.

http://www.championscup.nl
 


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup