Jogadores CF blijft overeind in kaartenfestijn

Nieuws 7 keer gelezen

’S-HERTOGENBOSCH - Jogadores CF heeft afgelopen vrijdag met 2-5 gewonnen van FCK de Hommel 2. Eerder dit seizoen werd het team uit ’s-Hertogenbosch met 7-4 verslagen. Het duel ging gepaard met vijf (dubieuze) kaarten waarvan één rode voor Robert Scheurwater.

Het duel was niet een van de meest enerverende wedstrijden van het seizoen. De thuisploeg zakte vooral veel in en Jogadores CF wachtte de kansen rustig af. Het eerste noemenswaardige moment was de gele kaart voor de keeper van de Bosschenaren. De man-meer-situatie kon niet worden uitgebuit, maar niet veel later was het Mergim Shala die een aanval onderschepte en zelf met een zuiver schot de 0-1 noteerde.

Het leek de boel een beetje wakker te schudden, want vlak daarna onderschepte Sjors Hendriks op zijn beurt een aanval waardoor Mergim Shala met een hakje Robert Scheurwater kon bedienen. Hij schoof de 0-2 netjes binnen.

Zoals gezegd zakte de thuisploeg vooral in en daardoor kwam Jogadores CF niet in de problemen. Tot de gele kaart van Robert Scheurwater nadat hij de bal tegen zich aan kreeg geschoten bij een vrije trap. FCK de Hommel benutte dit buitenkansje optimaal en bracht de ruststand op 1-2.

Verward
Na rust werd de spanning er niet groter op. Na de 1-3 van Remie Schuurman werden er nog wel een aantal cadeaus weggegeven door de scheidsrechter. Eerst kregen de Bosschenaren een penalty cadeau na een handsbal van Jamy Goemaat buiten het doelgebied, die daarvoor geel kreeg. De penalty werd echter ruim naast geschoten.

Vervolgens raakte iedereen een tikkeltje verward na de 2-3. Scheurwater kreeg alsnog zijn tweede gele kaart na een licht tikje tijdens de aanval waar de 2-3 uit volgde. Jogadores CF mocht echter wel met vier veldspelers verder, omdat de overtreding voor het doelpunt werd gemaakt. De kaart werd echter wel pas na het doelpunt gegeven. Snapt u het nog?

Dit allemaal tot ongenoegen van de thuisploeg. Verwarring alom, maar desondanks breidde Jogadores CF dus met vier veldspelers de score uit tot 2-5 door doelpunten van Remie Schuurman en Jeffrey Scheffers.

Volgende week kunnen de Gorcummers zich revancheren op het enige verlies van dit seizoen tegen ZVS/Rijschool. Uit in St. Michielsgestel.

door Tim Hartman

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden