Regio-voetbal binnenkort ook als magazine

Nieuws 7 keer gelezen

REGIO • De populaire regionale voetbalsite Regio-voetbal.nl krijgt in maart 2013 ook een papieren versie. Voor de diepere verhalen achter het laatste voetbalnieuws.

De nieuwssite Regio-voetbal.nl heeft zich ontwikkeld tot dé ontmoetingsplaats voor voetballiefhebbers uit de brede regio. Ongeveer 35.000 bezoekers (goed voor 175.000 pageviews) komen wekelijks naar de site. Ze vinden er de laatste wedstrijdverslagen en actuele tussenstanden, maar ook: andere voetballiefhebbers waarmee ze in debat kunnen over actuele items.

Van spelers die een opvallende overstap maken. Tot trainers die het veld moeten ruimen. Maar ook: wat te doen na de treurige dood van een grensrechter. Regio-voetbal.nl is hét digitale podium voor de voetballers en de liefhebbers van het amateurvoetbal in deze omgeving. Ook op Twitter (3600 inmiddels) en Facebook (bijna 1000) heeft de website duizenden fans en volgers.

Het succes van Regio-voetbal.nl schuilt in het team van reporters van nieuwsblad Het Kontakt - stuk voor stuk verknocht aan het regionale voetbal - die de website steeds weer voorziet van de laatste nieuwtjes over de voetballende streek.

Geen scorebordjournalistiek
Dit succes heeft Het Kontakt op het idee gebracht om ook een magazine onder de naam Regio-voetbal uit te brengen. Het verschijnt in het voorjaar van 2013. En biedt plaats aan de verhalen áchter het sportnieuws. Artikelen waar je even voor moet gaan zitten.

Het twee keer in het jaar verschijnende magazine onthoudt zich van de voorspelbare scorebordjournalistiek. Maar staat wel bomvol met de verhalen achter de uitslagen: van gesprekken met de goaltjesdieven tot discussies in de bestuurskamers.

De eerste uitgave van dit magazine verschijnt in maart 2013. Voor de voetbalfans is het niet te missen, want de uitgave zal gratis te verkrijgen zijn in vrijwel alle voetbalkantines in de regio.

Meer informatie over de adverteniemogelijkheden in het magazine (en over de commerciële mogelijkheden op www.regio-voetbal.nl) is in te winnen bij media-adviseur Frans van der Wiel via 06-51580021 of f.vanderwiel@hetkontakt.nl. Aanleveren van suggesties of persberichten kan bij Rick den Besten via: rick@regio-voetbal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden