Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners
Trainerscarrousel

Jan van Grinsven nieuwe trainer Roda Boys/Bommelerwaard

  •   keer gelezen   Nieuws

AALST • Roda Boys/Bommelerwaard heeft Jan van Grinsven aangetrokken als nieuwe trainer voor volgend seizoen. Mike Scholten blijft aan als assistent.

De zaterdagtweedeklasser uit Aalst nam eerder dit seizoen afscheid van Frank Brands en Jan van Eijndhoven, het trainersduo dat volgend seizoen bij Tricht aan de slag gaat. Jorco de Kok en Mike Scholten werden aangesteld als hun vervangers, maar al eerder werd bekend dat De Kok volgend seizoen geen hoofdtrainer meer van Roda Boys zou zijn.

FC Den Bosch
Jan van Grinsven (60) wordt de nieuwe man. Hij is momenteel nog actief bij FC Den Bosch, onder meer in een commerciële rol.

'De Sliert van De Vliert' was doelman van FC Den Bosch en MVV en haalde ook de selectie van het Nederlands elftal. Later maakte hij enkele jaren deel uit van de technische staf van FC Den Bosch, onder meer als assistent-trainer en als keeperstrainer. In het seizoen 2004-2005 was Van Grinsven samen met Wim van der Horst tijdelijk coach van het eerste elftal, na het ontslag van Henk Wisman.

Nieuwe keeper
Roda Boys heeft Yannick Millenaar aangetrokken als nieuwe doelman. De 25-jarige doelman met Zuid-Amerikaanse roots komt over van Rood-Wit Willebrord. Eerder kondigden Toby Tan en Giel Goesten hun terugkeer bij Roda Boys al aan.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup