Afbeelding

Jubileumactiviteiten vv Papendrecht gaan ook dit jaar niet door

Nieuws 533 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het honderdjarig bestaan van voetbalvereniging Papendrecht, dat in 2020 gevierd had moeten worden maar vanwege corona werd uitgesteld, wordt ook in 2021 niet gevierd.

De coronacrisis sloeg in als een bom en zette een streep door vrijwel alle geplande jubileumactiviteiten in 2020. “Nu in 2021 zijn we nog steeds niet van het coronavirus af”, meldt de communicatiecommissie van vv Papendrecht. 

De jubileumcommissie had oorspronkelijk veel activiteiten gepland in het eerste halfjaar van 2020. Vanwege de uitbraak van Covid-19 werden deze een jaar opgeschoven. Nu blijkt het toch te vroeg om deze activiteiten te organiseren. De richtlijnen laten het niet toe en er is te veel onzekerheid. Daarom heeft de jubileumcommissie besloten om de volgende activiteiten, die de komende tijd zouden plaatsvinden, niet door te laten gaan:

- De drie reünies (voor 18+, 40+ en 60+)
- Jeugdactiviteiten als de penaltybokaal
- PUB-Quiz
- Theatervoorstelling
- Oranjeavond
- Tentoonstelling

De overige jubileumactiviteiten worden nog onder de loep genomen. Dit heeft te maken met de relatief kleine organisatie die erachter zit of dat er pas een beslissing genomen kan worden als het kabinet daadwerkelijk richtlijnen heeft afgekondigd. Dit heeft betrekking op bijvoorbeeld de jubileumwedstrijden, de jubileumreceptie en de feestavonden.

Dit betekent overigens niet dat de eerstgenoemde activiteiten volledig zijn afgelast. De jubileumcommissie is van plan deze activiteiten alsnog te organiseren wanneer de situatie het weer toelaat. “Hoe dan ook, het 100-jarig bestaan van VV Papendrecht gaat uitgebreid gevierd worden”, is de eindconclusie van de jubileumcommissie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app