Logo regio-voetbal.nl
Foto:

Schrijf je in voor de ‘Keepersdag Ed de Goeij’ bij LMO in Rotterdam

  •   keer gelezen   Nieuws

Op Maandag 3 mei 2021 organiseert Keepersschool Ed de Goeij een Keepersdag op het complex bij R.V.V. L.M.O. in Rotterdam.


Deze Keepersdag staat uiteraard volledig in het teken van DE KEEPER! 

Tijdens deze dag zal er in verschillende groepen worden getraind op allerlei onderdelen die komen kijken bij het keepersvak. Na de inbegrepen lunch zullen we het middagprogramma in gaan waar er enkele prestatieve groepsonderdelen op het programma staan. Kortom, een super leuke dag voor jong en oud!

Ed de Goeij
Uiteraard is de bekendste keeper deze dag niemand minder dan Ed de Goeij (Say Oe Aa Ed de Goeij!) zelf. Ed begon zijn profcarrière bij Sparta Rotterdam, hierna volgden 235 wedstrijden die hij voor Feyenoord speelde waarna vervolgens de overstap naar het Engelse Chelsea werd gemaakt. Ed won met Chelsea enkele grote prijzen, te weten de Europacup II in 1998, de UEFA Super Cup in 1998, de FA Cup in 2000, de League Cup in 1998 en de Charity Shield in 2000. In 2003 vertrok hij naar Stoke City, onder leiding van de Nederlandse trainer Jan Boskamp.

Naast Ed zijn er o.a. trainers aanwezig van FC Utrecht, Keepersschool Ed de Goeij en enkele keeperstrainers uit de (top)amateurvoetbalwereld.

Uiteraard valt en staat momenteel alles met het COVID-19 virus en hopen wij nog op enkele versoepelingen vanuit de overheid om zo ook spelers/trainers uit het betaalde voetbal aanwezig te laten zijn op deze Keepersdag. Ditzelfde geld voor de aanwezigheid van ouders op het sportcomplex.

Inschrijven kan nog steeds via de website van Keepersschool Ed de Goeij. Ga nu naar: www.eddegoeij.nl en schrijf je in voor deze Keepersdag van Ed de Goeij bij R.V.V. L.M.O. in Rotterdam

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup