Logo regio-voetbal.nl
Foto:
advertorial

VerhuizingVoetbalshop.nlGorinchem

  •   keer gelezen   Nieuws

Per 1 juli 2021 zal Voetbalshop.nl Gorinchem gaan verhuizen naar een nieuwe locatie in hartje centrum van Gorinchem.


Dit zal zijn in de Arkelstraat 19, een bekende locatie waar ook de Hema is gevestigd. Dat houdt in dat onze klanten zowel via de voorkant als via de Hema onze winkel in kunnen komen!

Voetbalshop.nl Gorinchem is sinds januari 2012 geopend en is gespecialiseerd in de verkoop van voetbalartikelen.

We hebben niet alleen alle topmodellen voetbalschoenen van Nike, Adidas en Puma, maar ook de voetbalkleding van bekende clubs als; Paris Saint Germain, FC Barcelona, Manchester United, Bayern München, Juventus en AFC Ajax.

Daarnaast is Voetbalshop Gorinchem ook de trotse leverancier van een groot aantal clubs in de regio. 

Wij leveren daar o.a. clubkleding van de merken Nike, Adidas, Puma, maar ook merken als: Craft, Jako, Erima, Quick, Robey en Hummel en verzorgen al het drukwerk en ontzorgen hiermee de clubs Achillesveen, Almkerk, Altena, Asperen, GJS, GVV Unitas, Sparta’30, SVS’65, Sleeuwijk, Groot-Ammers, Vuren, GRC 14, VVAC, CFM/Transito en ZVG. 

Kortom; Alles van, voor en over Voetbal!

Naast de categorie voetbal bieden we ook andere sportclubs de mogelijkheid om ontzorgt te worden. Zo werken we onder andere samen met korfbalclub GKV, hockeyclub GHC Rapid, Sportstudio Beeksports en volleybalvereniging De Meteoor. Dit doen we via ons Teamshop.nl platform en kunnen alle sportmerken leveren op het gebied van teamwear.

Tot de verhuisdatum van 1 juli blijft Voetbalshop.nl Gorinchem zo lang mogelijk geopend op de huidige locatie aan de Westwagenstraat 21 en met HOGE KORTINGEN. U bent meer dan welkom! 

Mocht u vragen hebben; de Voetbalshop.nlwinkel staat onder leiding van Berry Nelemans en Jakko Bouman, zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Hou onze Facebook en Instagram pagina in de gaten voor de updates!

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen