• Johan van der Werff.
• Johan van der Werff. Foto: @KozakkenBoys

Johan van der Werff nieuwe TD van Kozakken Boys

Nieuws Trainerscarrousel 4.797 keer gelezen

WERKENDAM • Johan van der Werff wordt de nieuwe technisch directeur van Kozakken Boys, een functie die sinds het vertrek van Kees Spaan werd waargenomen door hoofdtrainer Rick Adjei.

Werkendammer Van der Werff zal zijn nieuwe functie de komende maanden nog combineren met het hoofdtrainerschap van Altena, waar hij aan het einde van dit seizoen stopt.

Goede mix
De nieuwe technische commissie van Kozakken Boys bestaat uit: Johan van der Werff (A-selectie), Martin Clerkx (JO23), Nico van Heukelum (Financiën) en Freek Vorthoren (Bestuur).

Peter Drijver zal niet in de commissie plaatsnemen, maar vanuit zijn rol als Hoofd Opleidingen een adviesfunctie vervullen met betrekking tot de ontwikkeling van de jeugdopleiding en doorstroming via JO23 naar de A-selectie.

‘Met deze samenstelling denken we een goede mix te hebben van diverse geledingen binnen de club die het beleid rondom de spelsystemen en elftallen kunnen bepalen en handhaven’, meldt Kozakken Boys woensdagmiddag.

Samenstelling selectie
Johan van der Werff zal zich met name gaan bezighouden met de samenstelling van de A-selectie en de ontwikkelingen rondom het eerste elftal. Dit in overleg met trainer Rick Adjei en de verdere technische staf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app