• Dilivio Hoffman tekent bij Kozakken Boys.
• Dilivio Hoffman tekent bij Kozakken Boys. Foto: KB Media

Giovanni Büttner binnenkort al weg bij Kozakken Boys, Dilivo Hoffman gehaald als zijn vervanger

20 nov 2022, 21:00 Nieuws Spelerscarrousel 2.514 keer gelezen

WERKENDAM • Kozakken Boys en Giovanni Büttner hebben in goed onderling overleg besloten om het contract van de aanvaller per 1 december 2022 te ontbinden. Dilivio Hoffman zal aan de Werkendamse selectie worden toegevoegd als zijn vervanger.

Büttner raakte enkele maanden geleden geblesseerd en er is nog weinig vooruitzicht op een snelle rentree. De aanvaller moet zich vier keer per week op De Zwaaier melden, om te werken aan zijn herstel. De grote reisafstand tussen Doetinchem, de woonplaats van Büttner, en Werkendam vormt daarbij geen ideale situatie. Om deze reden zullen Kozakken Boys en Büttner afscheid van elkaar nemen.

Dilivio Hoffman
De 25-jarige Dilivio Hoffman wordt per 1 januari 2023 aan de selectie van trainer Scott Calderwood toegevoegd. De buitenspeler komt over van de Belgische club Hoogstraten (Tweede Afdeling, het vierde niveau in het Belgische voetbal).

Hoffman speelde in de jeugd van RVV Hillesluis, Spartaan’20 en SBV Excelsior. In 2016 vertrok hij naar FC Twente, waar hij met Jong FC Twente vier wedstrijden in de Tweede Divisie speelde. Hierna volgde avonturen bij XerxesDZB, (Jong) FC Den Bosch, De Treffers, SV TEC en KF Ballkani. Afgelopen zomer ruilde hij laatstgenoemde club in voor Hoogstraten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Wilhelmina'26 versterkt zich met Almkerk-aanvaller Areano van Seters 6 uur geleden
Afbeelding
Aanvoerder Rogier Gerritsen van LRC Leerdam stopt na dit seizoen 11 uur geleden
Logo
Afbeelding
Geschorste SVW-trainer Tutu Ndona: 'Ik heb absoluut niet op de tenen van de scheidsrechter gestaan' 12 uur geleden
Afbeelding
Ton van der Steen nieuwe trainr DSS'14 15 uur geleden
Afbeelding
SVW-trainer Tutu Ndona voor zes duels geschorst en mag dus zaterdag niet coachen in derby tegen LRC Leerdam 20 uur geleden
Logo
Afbeelding
Spirit wil meer vrouwen in technische functies 21 uur geleden