• Kaj Ramsteijn.
• Kaj Ramsteijn. Foto: Pro Shots/Marcel van Dorst/Kozakken Boys

Kozak Kaj Ramsteijn kiest voor IJsselmeervogels

Nieuws Spelerscarrousel 2.278 keer gelezen

SPAKENBURG/WERKENDAM • Kozakken Boys-aanvoerder Kaj Ramsteijn zal volgend seizoen uitkomen voor competitiegenoot IJsselmeervogels. De 32-jarige centrumverdediger tekent in Bunschoten/Spakenburg een contract tot de zomer van 2024.

Ramsteijn speelde eerder voor onder meer Feyenoord, Excelsior, VVV-Venlo, het Portugese Marítimo, Almere City en het Noorse Aalesunds Fotballklubb.

De technische commissie van IJsselmeervogels is blij met de komst van Kaj Ramsteijn: “Kaj is een positioneel sterke verdediger met uitstraling en leiderschapskwaliteiten. Iemand met een goede pass, rust aan de bal en een goede balbehandeling, wat hij combineert met goed spelinzicht, zo blijkt ook uit de rapportages van onze scouts. Hij kan leunen op profervaring, maar weet ook wat er op het hoogste amateurniveau gevraagd wordt. Door zijn coachende kwaliteiten verwachten we bovendien dat hij een belangrijke rol kan vervullen in het beter maken van onze jonge, talentvolle verdedigers. Een aanwinst waar we om meerdere redenen heel blij mee zijn.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden