Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners
vacature

VV De Alblas Zoekt Hoofd Jeugdopleidingen

Nieuws Trainerscarrousel 730 keer gelezen

VV De Alblas, het hart van de Alblasserdamse voetbalgemeenschap, kondigt met enthousiasme de zoektocht aan naar een nieuw Hoofd Jeugdopleidingen. Deze cruciale rol binnen onze vereniging staat centraal in de ontwikkeling van onze jonge talenten en de toekomst van onze club.

Een Rol met Impact
De functie van Hoofd Jeugdopleidingen is een unieke kans voor een visionair met een hart voor jeugdvoetbal. De ideale kandidaat is iemand die strategisch denkt, een passie heeft voor het ontwikkelen van jonge spelers en beschikt over leiderschapskwaliteiten om ons jeugdbeleid naar een hoger niveau te tillen.

Profielschets 
Als het nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen bij VV De Alblas neem je de leiding in het vormgeven van ons jeugdbeleidsplan, en de begeleiding en ontwikkeling van onze jeugdtrainers. Je organiseert jeugdactiviteiten en -wedstrijden en zorgt voor een plezierige en veilige sportomgeving.

Voor deze rol zoeken we iemand met ervaring in jeugdvoetbal en talentontwikkeling, die over sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden beschikt, en in staat is om te inspireren en te innoveren. In ruil bieden we een sleutelpositie binnen onze bloeiende voetbalgemeenschap, de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van onze jeugdspelers, en de mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op de toekomst van onze club.

Interesse? 
Geïnteresseerden kunnen de volledige vacature bekijken en direct solliciteren via onze website. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Peter Wemmers via 06 10 368 114 of mailto:technischezaken@vvdealblas.nl.

Over VV De Alblas
VV De Alblas is een vooruitstrevende voetbalclub met een rijke geschiedenis en een levendige toekomst. Met een sterke focus op zowel prestatie als plezier, streeft VV De Alblas ernaar om het beste uit iedere speler te halen, ongeacht het niveau. We hebben meer dan 700 leden, 250 vrijwilligers en 40 teams waarvan het overgrote deel van de selectieteams 1ste klasse speelt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden