Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

SPV'81 heeft vrouwe Fortuna aan zijn zij

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

SPV'81 won in Gouda met geluk met 0-2 van GSV, dat niet de mindere was. De wedstrijd ging lange gelijk op.

In de tweede helft raakte de bal na een voorzet van Sander Koolwijk de hand van een Goudse verdediger. De arbiter zag daar een strafschop in en gaf de 'boosdoener' zijn tweede gele kaart. De Goudse sluitpost blokte de elfmetertrap van Martijn de Heer, maar in de rebound schoot Aris van der Vlist alsnog raak.

Met tien man zochten de gasten fanatiek de aanval op. Een counter leverde het tweede Polsbroekse doelpunt op. Johnny van Dam stond er alleen voor. Hij zag dat de doelman verkeerd stond opgesteld en van ver schoot hij de bal langs de verbouwereerde GSV-sluitpost in het uiterste hoekje van het doel.

,,Daarna kreeg GSV nog de nodige kansen, maar we bleven overeind," merkt SPV-trainer Gert Alblas op. ,,In dit sportieve duel vielen zeker tien gele kaarten. Elk wissewasje werd in mijn ogen onnodig bestraft."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel