Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Sliedrecht heeft geen kind aan EBOH (6-0)

16 nov, 19:36 Wedstrijdverslagen 343 keer gelezen

SLIEDRECHT • In de eerste knockoutronde van het KNVB Districtsbekertoernooi heeft Sliedrecht zaterdag op eigen veld vrij gemakkelijk van het Dordtse EBOH (2e klasse) gewonnen. In een éénzijdige wedstrijd behaalde de equipe van trainer Dennis v.d. Steen een 6-0 zege.

Alhoewel Sliedrecht de gehele wedstrijd domineerde had het toch gedurende het eerste half uur grote moeite om de goed georganiseerde verdediging te ontrafelen. Na een halfuur moest de score via een strafschop van Quincy Bartens worden opengebroken (1-0). Het ijs leek gebroken, want direct daarna rondde Dennis Verhoef een voorzet van Jordy de Jong goed af (2-0).

Vloeiende aanval
Nog voor de pauze realiseerde Quincy Bartens zijn hattrick door eerst met een fraaie kopbal 3-0 te scoren en vervolgens een vloeiende aanval over meerdere schijven af te ronden (4-0).

De monsterscore die in de tweede helft werd verwacht bleef uit, want alhoewel Sliedrecht bleef domineren was in die fase het tempo te laag en de combinaties verliepen wat stroever.

Hoog in bovenhoek
Halverwege de tweede helft schoot Luciano van Harlingen 5-0 hoog in de bovenhoek en was tien minuten voor tijd opnieuw Quincy Bartens trefzeker door diagonaal hard in te schieten (6-0).

Kreeg keeper Donatz dan helemaal niets te doe ? Jawel, vlak voor tijd moest hij nog handelend optreden vóór dat invaller Joel Ricardo Cruz da Cunha de eretreffer wilde binnenschieten. Al met al is Sliedrecht probleemloos een ronde verder in dit bekertoernooi en bood deze wedstrijd de gelegenheid om lichtgeblesseerden rust te gunnen.

Zaterdag 23 november 2019 speelt Sliedrecht een uitwedstrijd tegen Oranje Wit uit Dordrecht, aanvang 15.00 uur.

(verslag: Joop Hartog, vv Sliedrecht)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Uitslagen en standen zaterdag 1 oktober 2022 8 uur geleden
Afbeelding
Clubs regio Vijfheerenlanden: Heukelum aast op eerste seizoenszege, kaarten in 3D moeten nog worden geschud VOORBESCHOUWING 30 sep, 17:00
Afbeelding
Mooi programma met o.a. SVW-LRC, Papendrecht-GJS, Alblasserdam-Streefkerk en Arkel-Hardinxveld VOORBESCHOUWING 30 sep, 12:00
Afbeelding
Roda Boys-Almkerk, SVW-Achilles Veen, Heukelum-Arkel en De Zwerver-Streefkerk in tweede ronde districtsbeker Zuid I 30 sep, 10:43
Afbeelding
Almkerk jaagt tegen Oranje Wit op eerste driepunter, maar andersom geldt dat ook VOORBESCHOUWING 30 sep, 07:00
Afbeelding
VIDEO: Voorbeschouwing SoccerReporter op SVW-LRC 29 sep, 19:23