Foto: Kontakt Mediapartners

Sliedrecht heeft geen kind aan EBOH (6-0)

16 nov, 19:36 Wedstrijdverslagen 343 keer gelezen

SLIEDRECHT • In de eerste knockoutronde van het KNVB Districtsbekertoernooi heeft Sliedrecht zaterdag op eigen veld vrij gemakkelijk van het Dordtse EBOH (2e klasse) gewonnen. In een éénzijdige wedstrijd behaalde de equipe van trainer Dennis v.d. Steen een 6-0 zege.

Alhoewel Sliedrecht de gehele wedstrijd domineerde had het toch gedurende het eerste half uur grote moeite om de goed georganiseerde verdediging te ontrafelen. Na een halfuur moest de score via een strafschop van Quincy Bartens worden opengebroken (1-0). Het ijs leek gebroken, want direct daarna rondde Dennis Verhoef een voorzet van Jordy de Jong goed af (2-0).

Vloeiende aanval
Nog voor de pauze realiseerde Quincy Bartens zijn hattrick door eerst met een fraaie kopbal 3-0 te scoren en vervolgens een vloeiende aanval over meerdere schijven af te ronden (4-0).

De monsterscore die in de tweede helft werd verwacht bleef uit, want alhoewel Sliedrecht bleef domineren was in die fase het tempo te laag en de combinaties verliepen wat stroever.

Hoog in bovenhoek
Halverwege de tweede helft schoot Luciano van Harlingen 5-0 hoog in de bovenhoek en was tien minuten voor tijd opnieuw Quincy Bartens trefzeker door diagonaal hard in te schieten (6-0).

Kreeg keeper Donatz dan helemaal niets te doe ? Jawel, vlak voor tijd moest hij nog handelend optreden vóór dat invaller Joel Ricardo Cruz da Cunha de eretreffer wilde binnenschieten. Al met al is Sliedrecht probleemloos een ronde verder in dit bekertoernooi en bood deze wedstrijd de gelegenheid om lichtgeblesseerden rust te gunnen.

Zaterdag 23 november 2019 speelt Sliedrecht een uitwedstrijd tegen Oranje Wit uit Dordrecht, aanvang 15.00 uur.

(verslag: Joop Hartog, vv Sliedrecht)

Stuur jouw foto
Mail de redactie