Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Gemiste strafschop kost SC Everstein dure punten

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

UTRECHT • Hoewel zowel DVSU als SC Everstein voldoende kansen om te scoren eindigde het duel in 0-0.


Op een tot op de laatste draad versleten kunstgrasveld werd het een troosteloze bedoening. SC Everstein liet voor rust niet zijn beste spel zien. Er werden vaak verkeurde keuzes gemaakt bij balbezit, terwijl de aanvallend ingestelde tegenstander niet goed werd opgevangen.

De Utrechters kregen drie grote kansen. Doelman Jeffrey Burgers was echter een rots in de branding en sleepte zijn elftal heelhuids door de eerste helft. De roodwitten kwamen niet verder dan een goed schot van Victor Snoek, dat door de doelman tot hoekschop werd verwerkt.

Rode kaart
Na de pauze waren de bezoekers heer en meester. Halverwege de tweede helft werd een speler van de thuisclub, na een zware overtreding op Sander Bergshoeff, met een rode kaart uit het veld gestuurd. SC Everstein ging nóg meer op de aanval spelen en kreeg de mooiste kansen. Simon van Zante knalde de bal op de bal en werd kort daarna onderuit gehaald. Omdat hij dit seizoen al twee strafschoppen had gemist mocht Robbie de Roos het vonnis voltrekken, maar ook hij slaagde er echter niet in te scoren.

Diep in blessuretijd kreeg Yently Lemmer de bal op een presenteerblaadje van Wessel Bergshoeff. Het paste in het beeld van de wedstrijd dat de aanvaller de opgelegde kans aan zich voorbij liet gaan.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup