Stolwijk laat WDS terugkomen | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Foto: Kontakt Mediapartners

Stolwijk laat WDS terugkomen

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

DRIEBRUGGEN • Stolwijk speelde in Driebruggen na een 1-4 voorsprong alsnog met 4-4 gelijk tegen WDS.

Het elftal van Robin van der Hulst speelde een prima eerste helft, waarin drie keer gescoord werd. Nick Teeuwen (2x) en Menno Verkade maakten de goals. ,,Dit was echt het voetbal van Stolwijk, dat ik wil zien," vertelde Van der Hulst na afloop. ,,In de tweede helft kwamen we het eerste kwartier van een opportunistisch spelend WDS, dat een keer scoorde, goed door. Toen Menno Verkade de marge weer op drie bracht, verwachtte ik wel dat we zouden gaan winnen. De thuisclub bleef in het steeds slechter wordende weer met de wind in de rug de ballen maar in ons zestienmetergebied pompen. De arbitrage hadden we ook niet mee. De drie tegentreffers vielen kort na elkaar. Het puntenverlies hebben we aan onszelf te wijten."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel