Logo regio-voetbal.nl
• SV Noordeloos - Lekvogels (2-2).
• SV Noordeloos - Lekvogels (2-2). (Foto: Rick den Besten - Regio-Voetbal)

Vier goals en vier rode kaarten bij SV Noordeloos – Lekvogels

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

NOORDELOOS • SV Noordeloos en Lekvogels hielden elkaar zowel qua stand (2-2) als het aantal spelers waarmee werd geëindigd (9-9) in evenwicht. Bij een 2-0 tussenstand zagen eerst de gastheren tweemaal rood en nadat de bezoekers terugkwamen konden ook bij hen twee spelers inrukken.

"Terwijl het absoluut geen schoppartij was", vond Lekvogels-trainer Ton Delfgou. Zijn collega Erwin Verheij dacht dat bij de 2-0 voorsprong de wedstrijd in de knip zat. "Maar vervolgens kwamen wij eerst met negen man te staan en dan mag je blij zijn dat je niet alsnog verliest."

In de tweede helft kwam SV Noordeloos in korte tijd op 2-0 door treffers van Patrick Slijkoort en Mergim Shala. Daarna ontvingen Arie van Steenis en Dirkjan Kooijman hun tweede gele kaart. Lekvogels kwam terug via doelpunten van Dani Bronkhorst (strafschop) en Jelle van Dam, waarna Bronkhorst en Bart Noord met een directe rode kaart het veld moesten verlaten.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel